Брзи, сигурни, навремени

Наши Услуги

Транспорт

Tранспорт на роба со целосен со утовар и истовар.

Шпедиција

Царинско застапување при увоз, извоз и транзит.

Диспечерство

Вршиме диспечерски услуги во транспортниот сектор.

Складиште

Располагаме со сопствен склад во Скопје со површина од 800м2
Image

Транспорт

Располагаме со секаков вид на товарни возила за секаков вид на роба.
Нашиот кадар се состои од вработени со долгогодишно искуство кои нудат високо ниво на логистички услуги.

Шпедиција

Наша цел е да Ви овозможиме професионална изработка на целосната документација која Вам Ви е потребна за поефикасно извршување на Вашата дејност. Брзо, квалитетно, доверливо, спроведување на царинските постапки, логистички консултации, преглед и подготовка на целокупната документација за конечно увозно или извозно царинење на Вашите стоки.

Image
Image

Диспечерство

Вршиме диспечерски услуги во транспортниот сектор.

Складиште

ББК Логистик располага со сопствен Јавен Царински Склад во Скопје со вкупна површина од 800м2 квадратни метри затворен магацински простор и 2000 квадратни метри отворен магацински простор, целосно покриен со видео надзор.

Image